HTML

Dollármilliomos leszek

Ennyi. Meguntam, hogy hónap végén problémát okoz a tej, kenyér (görögbúza kapszula, babapelenka) beszerzése. Szakmát váltok, milliomos leszek. S ha már, akkor nem Forintban, hanem ropogós amerikai Dollárban gyűjtöm össze első milliómat. Csak figyeljetek!

Friss topikok

Linkblog

Az egyik legegyszerűbb bevételi forma. Szedjünk össze mindent, amit már nem használunk, és szabaduljunk meg tőle, lehetőleg úgy, hogy közben némi pénz is üsse a markunkat. 

Nyilván csak akkor működik, ha vannak ilyen - gardróbszekrényben tengődő - felesleges cuccaink. Ezeket aztán fel lehet tenni aukciós oldalakra (hazai vonatkozásban TeszVesz, vagy Vatera, nemzetközileg esetleg eBay), vagy kereshetünk garázsvásárt a közelben, esetleg kimehetünk a közeli bolhapiacra.

Feladhatunk hirdetést apróhirdetés oldalon, ezek közül most leginkább a jófogás, az apród és a klasszikus expressz futnak. Akárhogy is, általában véve nagy bevétel nem várható ezekből, de néhány ezer Forintot összeszedhetünk, ami a 100 dolláros projektben már mérhető előrelépést jelent, úgyhogy ezzel kezdjük a milliomossá válást.

Nektek van olyan cucc otthon, amit már több éve elő sem vettetek? Ti hol adnátok el ezeket?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dollarmilliomos.blog.hu/api/trackback/id/tr225446200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása