HTML

Dollármilliomos leszek

Ennyi. Meguntam, hogy hónap végén problémát okoz a tej, kenyér (görögbúza kapszula, babapelenka) beszerzése. Szakmát váltok, milliomos leszek. S ha már, akkor nem Forintban, hanem ropogós amerikai Dollárban gyűjtöm össze első milliómat. Csak figyeljetek!

Friss topikok

Linkblog

Eltelt 4 év. Sok minden történt, de milliomos nem lettem azóta. A projekt gyakorlatilag az indulással együtt halt meg. Sok mindent kipróbáltam, de nem találtam még meg a receptet :) Ahogy az ötletek, próbálkozások egymást váltották végül a blogolásra nem maradt idő. 

Valahol legbelül azonban nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy itt van ez a blog, és az elképzelés, ami egyszerre tölt(ene) be fogyasztóvédelmi szempontokat és adna egyfajta útmutatást a pénzügyi függetlenség eléréséhez. Nagy álmom bebizonyítani, hogy Magyarország is lehet a lehetőségek hazája, még akkor is, ha ezeket a lehetőségeket most nehezebben aknázza ki az ember, mint korábban.

Azóta kiderült az is, hogy pénzköltéssel nem lehet meggazdagodni, az erre épülő egyik rendszer megbukott, a másik pedig többszöri átalakulás után korrekten tájékoztatja a belépőket, hogy csak a vásárlástól ne várjanak megélhetést, dolgozni, agitálni, MLM ügynökként tevékenykedni kell ahhoz, hogy mérhető bevételük legyen.

Vannak most már blogok, ahol az átveréseket gyűjtik, mint ahogy olyanok is, akik a pozitív példákat. Mindegyiket be fogom mutatni, hogy Ti is tudjatok róluk, egyben saját tapasztalataimat is megosztom majd.

A dollár számlámat még 2009-ben megnyitottam, az első keresetemet be is raktam rá. Azóta is úgy áll. Az újraindulás nyitóegyenlege tehát $13 :)

Indul a számláló, indul a blog.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dollarmilliomos.blog.hu/api/trackback/id/tr865445955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása