HTML

Dollármilliomos leszek

Ennyi. Meguntam, hogy hónap végén problémát okoz a tej, kenyér (görögbúza kapszula, babapelenka) beszerzése. Szakmát váltok, milliomos leszek. S ha már, akkor nem Forintban, hanem ropogós amerikai Dollárban gyűjtöm össze első milliómat. Csak figyeljetek!

Friss topikok

Linkblog

06.
augusztus

Célok

-gabe-  |  Szólj hozzá!

Fontos, hogy az ember elérhető célokat tűzzön maga elé! 

Szinte látom magam előtt, ahogy elmosolyodsz, hiszen mi is ennek a blognak a címe? Ja, hogy dollármilliomos! Elérhető célok, persze! Másrészt a motivációs blogok és személyes hatékonyság kézikönyvek kedvenc példája, a "hogyan hordj el egy hegyet" kérdés. Amire az adekvát válasz, hogy "kövenként". 

A nagy célok általában véve lelkesítenek, ha tudod, hogy az adott napi szívást nem csak úgy általában teszed, hanem egy nagyobb, magasztosabb, vagy csak úgy általában menőbb cél érdekében. Másrészt viszont sokan vagyunk akiket a nagy célok blokkolnak is, az ember lába remegni kezd ha tudja, hogy egy maratont kell lefutni, míg ugyanez a táv nem jelent gondot, ha apránként lépésenként tesszük meg (és nem vagyunk szintidőhöz kötve).

Egyszerűen fogalmazva, az indulj el és csináld lépésenként filozófia biztosan messzebbre visz, mint ha elkezdünk agyalni az út nehézségein. A nagy célokhoz kisebb célokon, mérföldköveken keresztül vezet az út. A dollármilliomos léthez is. 

A blog első célkitűzése épp ezért kézzelfogható, és egyáltalán nem irreális. Szedjünk össze 100 dollárt! Ez mai árfolyamon nagyjából 23000 Ft. 

Induló összeg: 13 dollár

Határidő: 2013. augusztus 31.

A feladat teljesítéséhez bármilyen (törvényes) eszközt bevethetünk, és a megszerzett összegek felét fogjuk itt feltüntetni, a másik felét félretesszük adóra. Indul a menet!

Címkék: célok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dollarmilliomos.blog.hu/api/trackback/id/tr595446166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása