HTML

Dollármilliomos leszek

Ennyi. Meguntam, hogy hónap végén problémát okoz a tej, kenyér (görögbúza kapszula, babapelenka) beszerzése. Szakmát váltok, milliomos leszek. S ha már, akkor nem Forintban, hanem ropogós amerikai Dollárban gyűjtöm össze első milliómat. Csak figyeljetek!

Friss topikok

Linkblog

Hetente kapok spam-eket különféle remek lehetőségekről, amelyek segítségével minimális munkával egy rakás pénzt kereshetek az internet segítségével. Rengeteg "szakértő", sokszor szintén megvezetett ember próbál rávenni arra, hogy csatlakozzak hozzá és keressek pénzt neki :)

Az ilyen megkeresésekről általában messziről bűzlik az átverés, de mi van, ha ez nem mindenkinek egyértelmű? Ha az üzleti modell akár működőképes is lehet? Nyilván sokan szeretnének pénzt keresni az internet segítségével, de hogyan döntsük el egy lehetőségről, hogy érdemes-e belevágni vagy sem?

Ebben szeretnék segíteni ezzel a bloggal. Igyekszünk minél több lehetőséget kipróbálni, felhívjuk a figyelmet a nyilvánvaló átverésekre és pártatlan véleményt mondunk termékekről, programokról.

Az átláthatóság érdekében - amennyiben a program szabályai lehetővé teszik - azt sem titkoljuk el, hogy az egyes lehetőségek mennyi pénzt hoztak a konyhára, és lesz egy USD számlálónk is, ami az összegyűjtött adózott bevételünket mutatja majd.

A blog - reményeink szerint - addig él majd, amíg a számláló eléri az 1 millió USD-t. No, szerintetek mennyi idő alatt lehet ennyi pénzt összehozni a - majdnem - nulláról indulva? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dollarmilliomos.blog.hu/api/trackback/id/tr491302813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása